Konserten fant sted i Lørenskog Hus, Storstua den 15. november 2015.

Over 400 tilhørere klappet og Kommunaldirektør for Kultur, Idrett og frivillighet Nina Kontorp roste korene, og mannskoret fikk blomster og 3000 kroner som feiring av 95 års jubileum.

Samarbeidet mellom Lørenskog Damekor og mannskoret landet vellykket. Det er nedlagt utallige timer og stor innsats av arbeidsgruppene og kormedlemmene. Dirigentene roses og takkes for sitt valg av sanger, opplegg, øvelse og konsertgjennomføring. Korene roser bandet. Evalueringen av medlemmene er svært oppmuntrende.

Samarbeidet med Lørenskog Hus har vært godt og korene takker Lørenskog Hus for et positivt samarbeid.

Utfordringen med at Storstua var rigget for Norske Talenter TV2, ble løst tilfredsstillende.

Mange medlemmer gir platene til venner og familie i julegave.

Det er noen produkter igjen som selges for kr 80,-.

Korene har mottatt stor støtte fra Lørenskog kommune, Akershus sangerforum og Lørenskog Musikkråd, som vi er meget takknemlig for.