Kategoriarkiv: Nyheter

Lære nytt

Akershus sangerforum

Velkommen til læringsfestival 2017.

Sett av tirsdag17. oktober til å lære deg noe nytt. Den kvelden arrangerer Voksenopplæringsforbundet i Akershus en Læringsfestival med mange kurstilbud.
Stedet er Skedsmo videregående skole, kl. 17.00.

Akershus sangerforum innbyr til:  Festivalkor – Bli operasanger på to timer -Innleid innstruktør er Steffen Kammler, tidligere dirigent ved operahusene i Halle og Hamburg, samt ved operaen i Oslo. Kurset er gratis.

Les mer om Læringsfestivalen, på websiden til Voksenopplæringsforbundet, her ligger foreløpig program.
Ønsker dere fortsatt en god sommer.

Mvh Akershus sangerforum – Marianne Holm

Brahms konsert 5.11.17

Hei

Selv om vi  er i delvis feriekoma må det jobbes med konserten.

Vedlegger info om Markeds plan med status/oppgaver/tidsplaner og presentasjoner av aktørene, samt pdf av annonse, pdf av Flyer.

Som dere ser anmoder vi alle om innsats med

• selge annonser
  • å distribuere Flyers

Håper dere finner tid til å lese gjennom og følge opp.

Fortsatt god sommer og St.hans aften

Annonse NY, Flyer til bedrifter, Markedsplan – 23.06.17

hilsen

Sigmund, Mads og Svein

Quiz

Påminnelse

Som kjent er vi inne i den den årlige GRATISUKA til Fjellhamar menighet, som sognepresten var innom og fortalte om på forrige øvelse.

Han ønsket at LMK kunne stille et eget quiz lag fredag 12. mai kl 1930.

Dersom noen av dere er interessert i å være med vil det bli hengt opp en liste på tavla vår førstkommende torsdag.

Jeg vil videreformidle dette dersom LMK stiller et lag.

mvh

Jan Magnussen

se forøvrig:

Tilbud gratis musikk

Gratis strømming av musikk for Norsk sangerforums medlemmer i Akershus

Innboks

Norsk sangerforum <accordeon+474.2793551.11378875@styreweb.com>

27. apr. (for 3 dager siden)

Siden du er medlem av Akershus sangerforum, har du mange medlemsfordeler. En av dem er en gratis strømmetjeneste for musikk som gir deg tilgang til hele Naxos Music Library, dvs. mer enn 100.000 CDer og 1,5 millioner lydspor. Tjenesten leveres av Dokumentasjonssenteret for musikk i Akershus – et samarbeid mellom Fylkesbiblioteket og Akershus musikkråd. Musikken du får tilgang til har hovedvekt på klassisk, men også mye jazz, verdensmusikk, pop, rock og blues. Du kan strømme musikken til datamaskin, mobiltelefon eller nettbrett, og selvsagt også videre til musikkanlegget i hjemmet ditt.

Det eneste du trenger for å aktivere tjenesten er et nasjonalt lånekort (det får du gratis fra det lokale biblioteket ditt, dersom du ikke allerede har det).

Mer informasjon om hvordan du aktiverer tjenesten finner du her: http://www.doksenter.no/lytt/gratis-musikkstromming

Lørenskog Mannskors jubileumsår 2015, tilbakeblikk !

Lørenskog Mannskors 95 års jubileum 2015.

Koret hadde en flott Jubileumsfest i februar på Thon Hotell i Lørenskog. Representanter for Lørenskog kommune og menighet samt Akershus sangerforum holdt taler og overrakte oppmerksomheter. Koret er kommunens eldste kultur-institusjon.

Kortreff i Sandefjord i mars og Grorud i april, sammen reisen med ledsagere til Budapest med korkonsert i St. Margareth kirken med full kirke og konserten Suddenly Music i Storstua og Adventskonserten i Fjellhamar kirke (de to siste arrangert i samarbeid med Lørenskog Damekor) ble årets musikalske topper. Turen som mange hadde til Hamburg i september ble også en suksess.

Vi avslutter året med deltagelse på Fjellhamar kirke på juleaften.

Koret har 50 medlemmer hvorav 36 er aktive sangere.

Adventskonserten 2015

For 17. gang søndag 13. desember holdt Lørenskog Damekor og Lørenskog Mannskor to forestillinger i Fjellhamar kirke

Konserten er blitt så populær at den fyller kirken to ganger hver 3. søndag i advent hvert år. Konserten i år blir avslutningen på mannskorets 95 års jubileum. Damekoret rundet 40 år i fjor. Korenes dirigenter, Ingrid Dominique og Kjetil Aamann, ledet konserten. Kjetil har arrangert en juleversjon av «Isn`t she lovely» og Puer Natus i Betlehem arr. Julio Dominguez, ga sammen med Walk in the Light Trad. og Deilig er jorden god julestemning i en fint pyntet og lyssatt kirke.

Musikerne Freddy Hoel Nilsen, piano og Petter Aamot Vangstein, bass bistod med fint spill. Freddy Olsen sørget for lyd og lys. Kapellan Elisabeth Lund vil tradisjonen tro si noen ord.

Adventskonsert 2015

Plakat 2015

PRESSEMELDING

Fjellhamar kirke er stedet søndag 13. desember. En av Lørenskogs beste og mest tradisjonelle Advendtskonserter går av stabelen for 17. gang.

Med Lørenskog Damekor og Lørenskog Mannskor.

Dame- og mannskoret startet opp med felles adventskonsert i Fjellhamar kirke i 1998. Konserten er blitt så populær at den fyller kirken to ganger hver 3. søndag i advent hvert år. Konserten i år blir avslutningsmarkering på mannskorets 95 års jubileum. Damekoret rundet 40 år i fjor. Det vil korene markere med en del nye sanger og arrangementer.

Korenes dirigenter, Ingrid Dominique og Kjetil Aamann, leder konserten. Kjetil har arrangert en juleversjon av «Isn`t she lovely» som garantert vil gi publikum julestemning.

Musikerne Freddy Hoel Nilsen og Petter Aamot Vangstein vil bistå sangerne.

Kapellan Elisabeth Lund vil tradisjonen tro si noen ord.