Kategoriarkiv: Nyheter

Pub pils

Minner om at det er pub pils etter øvelsen på torsdag 7.ds.

Fred’s bisettelse

Hei

Følgende er nå avklart:

Vi blir mer enn 20 mann, og skal synge Himmelvogna og Himmel på jord. Vi møter opp senest kl 0900 i Lørenskog kirke onsdag 2, aug. Bekledning mørk dress og mørkt slips.

Det er ikke avklart om Trond kan komme, hvis han kommer har han med gitar og da trenger vi kanskje ikke organisten, men det er avtalt med ham hvis Trond ikke kommer. Kommer ikke Trond er Ivar solist, så vi har back-up. Vi får bare kort tid til forberedelse maks 30 min.  Vi får liten tid til oppvarming, så gjør det til morgen kaffen. Noter og MuseCore ligger på nettet for de som trenger.

Har bestilt Bårekrans med sløyfe fra LMK.

Hvor vi skal være i kirken avtales når vi kommer, har bedt om at vi kan bruke de første radene på høyre side. Hvis vi får det, deler vi benkene slik at alle stemmer er på hver rad. 1 tenor nærmest veggen. Alternativet er galleriet.

Jeg skal si noen minneord under bisettelsen på vegne av LMK. Familien inviterer til minnesamvær på Losby dere er velkommen til det. Jeg har ikke snakket med familien om det, men det er ofte vanlig at noen sier noen minneord under dette, hvis det blir slik er det jo hyggelig om noen har noen gode minner å dele.

Lære nytt

Akershus sangerforum

Velkommen til læringsfestival 2017.

Sett av tirsdag17. oktober til å lære deg noe nytt. Den kvelden arrangerer Voksenopplæringsforbundet i Akershus en Læringsfestival med mange kurstilbud.
Stedet er Skedsmo videregående skole, kl. 17.00.

Akershus sangerforum innbyr til:  Festivalkor – Bli operasanger på to timer -Innleid innstruktør er Steffen Kammler, tidligere dirigent ved operahusene i Halle og Hamburg, samt ved operaen i Oslo. Kurset er gratis.

Les mer om Læringsfestivalen, på websiden til Voksenopplæringsforbundet, her ligger foreløpig program.
Ønsker dere fortsatt en god sommer.

Mvh Akershus sangerforum – Marianne Holm

Brahms konsert 5.11.17

Hei

Selv om vi  er i delvis feriekoma må det jobbes med konserten.

Vedlegger info om Markeds plan med status/oppgaver/tidsplaner og presentasjoner av aktørene, samt pdf av annonse, pdf av Flyer.

Som dere ser anmoder vi alle om innsats med

• selge annonser
  • å distribuere Flyers

Håper dere finner tid til å lese gjennom og følge opp.

Fortsatt god sommer og St.hans aften

Annonse NY, Flyer til bedrifter, Markedsplan – 23.06.17

hilsen

Sigmund, Mads og Svein

Quiz

Påminnelse

Som kjent er vi inne i den den årlige GRATISUKA til Fjellhamar menighet, som sognepresten var innom og fortalte om på forrige øvelse.

Han ønsket at LMK kunne stille et eget quiz lag fredag 12. mai kl 1930.

Dersom noen av dere er interessert i å være med vil det bli hengt opp en liste på tavla vår førstkommende torsdag.

Jeg vil videreformidle dette dersom LMK stiller et lag.

mvh

Jan Magnussen

se forøvrig:

Tilbud gratis musikk

Gratis strømming av musikk for Norsk sangerforums medlemmer i Akershus

Innboks

Norsk sangerforum <accordeon+474.2793551.11378875@styreweb.com>

27. apr. (for 3 dager siden)

Siden du er medlem av Akershus sangerforum, har du mange medlemsfordeler. En av dem er en gratis strømmetjeneste for musikk som gir deg tilgang til hele Naxos Music Library, dvs. mer enn 100.000 CDer og 1,5 millioner lydspor. Tjenesten leveres av Dokumentasjonssenteret for musikk i Akershus – et samarbeid mellom Fylkesbiblioteket og Akershus musikkråd. Musikken du får tilgang til har hovedvekt på klassisk, men også mye jazz, verdensmusikk, pop, rock og blues. Du kan strømme musikken til datamaskin, mobiltelefon eller nettbrett, og selvsagt også videre til musikkanlegget i hjemmet ditt.

Det eneste du trenger for å aktivere tjenesten er et nasjonalt lånekort (det får du gratis fra det lokale biblioteket ditt, dersom du ikke allerede har det).

Mer informasjon om hvordan du aktiverer tjenesten finner du her: http://www.doksenter.no/lytt/gratis-musikkstromming

Lørenskog Mannskors jubileumsår 2015, tilbakeblikk !

Lørenskog Mannskors 95 års jubileum 2015.

Koret hadde en flott Jubileumsfest i februar på Thon Hotell i Lørenskog. Representanter for Lørenskog kommune og menighet samt Akershus sangerforum holdt taler og overrakte oppmerksomheter. Koret er kommunens eldste kultur-institusjon.

Kortreff i Sandefjord i mars og Grorud i april, sammen reisen med ledsagere til Budapest med korkonsert i St. Margareth kirken med full kirke og konserten Suddenly Music i Storstua og Adventskonserten i Fjellhamar kirke (de to siste arrangert i samarbeid med Lørenskog Damekor) ble årets musikalske topper. Turen som mange hadde til Hamburg i september ble også en suksess.

Vi avslutter året med deltagelse på Fjellhamar kirke på juleaften.

Koret har 50 medlemmer hvorav 36 er aktive sangere.