Parkering Fjellhamar kirke

Hei

Nedenstående informasjon kom nettopp. Første mann som kommer og siste mann som kjører ut tar jobben med å flytte/sette bukken på plass.

Hei brukere av kirka !

Vi har en del utfordringer for tiden med at parkeringsplassen blir brukt som pendlerparkering, eller at beboere rundt omkring i området parkerer her. Dette fører til at det blir lite plass igjen til besøkende og ansatte. Derfor har sokneprest Tor Martin Synnes laget et sperringssystem som han håper at alle som bruker kirken vil følge.

Sitat følger : (fra sognepresten)

«Så har jeg laget en plakat til vår del nedenfor kirka hvor det står: Parkering kun for kirkens brukere. Den festes på en bukk med en planke eller noe annet som fysisk sperrer innkjøring. Den må da løftes vekk når et arrangement begynner og settes tilbake etterpå. Så her må alle bidra»

Fint om dere kan følge opp dette på de tidspunktene dere har kirka, og så får vi se om dette hjelper

På forhånd takk

Kulturnatt 25. januar 2018 Lørenskog Hus

Hei

Vi møter kl 1900 ved Veiviseren. Oppvarming vil sannsynlig være i Drømmeslottet. Tid opplyses når vi møter. LH har notert vårt behov for mikrofon, tabullanter og lyd setting.

Bekledning, ensfargede skjorter, bukser og annet som du ønsker.

Kjøreplanen nedenfor viser  alle aktivitetene. Inviter gjerne familie og venner, her blir det mye bra.

Kjøreplan for Kulturnatt 2018

Fatbike løype – Lørenskog Cycleklubb 18.30 – 21.00

Rekruttering STANDS

Hei

Korets viktigste oppgave. Vi har nå avtaler for:

lørdag 20. januar kl. 11-15 Stovner ….forespurt om plass utenfor Meny ved ny rulletrapp….Vekter skal anvise plass

– lørdag 27. januar kl. 11-15 Triaden. Vi står ved Ølbuttikken/topp rulletrapp som sist

– lørdag 10. februar kl. 11-15 Metro. Vi er anvist plass ved hovedtrappen vis a vis Rituals…….OL er begynt, men det får bare gå.

– lørdag 24, februar, kl. 11-15 Strømmen. Vi er anvist plass ved Narvesen, rett over grensen sko…..Rett ovenfor?

Jens Erik setter opp  liste over deltagerne. Vi bruker det materiellet vi har.

Styret henstiller til medlemmene at listene fylles

Dirigent Kjetil Aamann slutter

Hei

Kjetil ringte meg den  8.ds. og vi hadde en god samtale. Etter det mottok jeg denne e-posten fra ham:

Takk for praten i telefonen.
 Hverdagen har endret seg dramatisk for meg i løpet av de siste månedene, og jeg kjenner at helsa mi begynner å slites ned også. Så jeg blir nødt til å redusere arbeidsbelastningen min, og sier opp stillingen i Lørenskog mannskor.

For LMK vil det kanskje være ønskelig å få inn en ny dirigent for koret så snart som mulig, og dersom dere får på plass en ny dirigent snarlig, er jeg forberedt på å fratre før oppsigelsestiden er utløpt. På den annen side, kan jeg nok arbeide for dere ut vårsemesteret dersom prosessen tar en del tid.

Hvis dere ønsker det, vil jeg selvsagt bidra så godt jeg kan i arbeidet med å få på plass ny dirigent for koret.
Vennlig hilsen Kjetil

Jeg svarte Kjetil :
Takk for god prat på telefon i dag.

Jeg er sikker på at jeg snakker for alle gutta, om at vi har stor forståelse for at du slik situasjonen din er, må velge bort oppgaver for å prioritere kreftene til din familie og deg selv.
Vi føler sterkt med deg og Wenche for sykdommene som har rammet barna deres.
Livet er stort å leve og inneholder så mye. Det dere nå opplever er veldig krevende. Heldigvis, er det gode ressurser i Norge, og jeg håper inderlig at alt som er mulig settes inn for å hjelpe dem og dere.
Er det noe du tenker at LMK kan bidra med, så gjør vi selvfølgelig det.

Som sagt har vi styremøte i kveld, og vi samtaler da om din oppsigelse.
Veldig takknemlig for at du vil gi oss en hånd i prosessen med å finne ny dirigent, og at du kan være fleksibel på sluttdato.

Fint hvis du kan ringe meg etter SU møte i morgen, så avtaler vi hvordan vi informerer gutta.
Snakkes også videre på torsdag.

Saken ble behandlet på styremøte samme dato, og Kjetil orienterte SU i møte i kveld. Etter samtale med Kjetil i kveld etter SU møte ble vi enige om at jeg sender ut ovenstående informasjon.                    Styret setter igang arbeide med å rekruttere ny dirigent til koret.

Prøve torsdag 11. januar 2018

Som jeg nevnte på prøven sist uke, kommer vi også denne uka til å arbeide med musikken som skal framføres på Lørenskog kulturnatt. Vi fikk gjort mye bra arbeid på årets første prøve, men en av sangene til kulturnatta (He ain’t heavy, he’s my brother) har vi ikke gjort noe med ennå. Jeg gleder meg til å høre hva vi kan få til med den LMK-klassikeren.