Test av mailutsendelse ved nytt innlegg

3. test

Dette er bare en test, korreksjon.

Det jobbes med utbedring av funksjonen for automatisk utsendelse av mail ved nytt innlegg og dette er en melding for å se om ny løsning fungerer.

Leif

Brahms – Vel blåst !

RedigertSøndag 5. november gjennomførte koret dette årets store satsing; Brahms Alt-Rapsodi samt Rinaldo-kantaten (utdrag). Sistnevnte framføres sjeldent, og vi kjenner ikke til at den har vært framført i Skandinavia tidligere.

34 av korets medlemmer har i hele høst hatt et stramt øvingsprogram for å få til det som i første omgang kan se ut som et over-ambisiøst prosjekt. Det er ikke tvil om at dette er vanskelig stoff. Ikke desto mindre kan vi si at koret gjennomførte med æren i behold. Det kom mange gode tilbakemeldinger fra publikum etter konserten. Korets medlemmer melder tilbake at de har lært mye i prosessen som har foregått denne høsten.

Johannes Brahms  er av mange betraktet som den siste store klassiker. Han skrev Rinaldo-kantaten i årene 1863 til 1868 og Alt-Rapsodien ble skrevet i 1869.

Koret kan se tilbake på en utfordrende høst der øving og terping på dette stoffet har stått i sentrum for korets og medlemmenes fokus.

Takk for musikken i kveld – og prøve til torsdag.

Vel blåst, guttær. Det er gøy å synge musikk i stort format, og jeg håper dere alle hadde en koselig stund på podiet i Lørenskog hus i kveld.

Nå kan du legge Brahms til side og finne fram adventprogrammet som vi skal begynne å arbeide med førstkommende torsdag.

Jeg fikk ikke tatt noen bilder under andre del av konserten i kveld, men jeg gjorde et opptak av førstesatsen i fiolinkonserten.

Vi ses i Fjellhamar kirke om noen dager.

Prøve 1. november 2017 – forberedelser

Takk for flott innsats torsdag. Det var en veldig nyttig prøve – at vi var to dirigenter til stede var en gavepakke for oss alle – og det arbeidet vi gjorde med altrapsodien er gull verdt.

Nå nærmer det seg den andre ensembleprøven sammen med orkesteret. På onsdag kommer vi til å ha et større orkester enn sist – så lyden blir nærmere det vi får på konserten.

Når du øver på musikken fram til onsdag, anbefaler jeg at du synger sammen med innspillinger av musikken – gjør deg kjent med orkesterpartiene som leder fram til korinnsatsene og koser deg med å høre hvordan andre mannskor framfører det du skal synge på konserten.

Vi ses onsdag. Kos deg med å øve hjemme fram til prøven.

I 2020 er LMK 100 år

Lørenskog Mannskor 100 år

Styret har så vidt startet samtale om korets 100 års feiring i 2020, og ønsker at alle kormedlemmene bringes med i planleggingen av dette.

Vi ønsker å utpeke en gruppe på minimum tre medlemmer, men setter ingen grense oppad.

Gruppen gjennomfører en brainstorming med medlemmene og gir Styret forslag til strategi og mål i april neste år, og planen behandles på halvårsmøte i 2018.

Har du lyst til å være med på dette?

Meld fra til Geir Bjarte.

De interesserte vil bli invitert til et oppstartmøte den 15. november i Lørenskog Hus kl 2000, sammen med Styret.

Prøve i morgen 26. oktober 2017

Hei karer,

Jeg har snakket med Jan Ola som skal dirigere konserten i Lørenskog hus. Han har tid og anledning til å komme innom korprøven vår i morgen, slik at dere kan bli bedre kjent, og da kan han også få dirigere gjennom partiene dere skal synge på konserten, slik at dere også kan finne fram til hvor dere trenger dirigenthjelp til innsatser etc.

Vi begynner innsynging klokka 18:00 i kirkerommet. Husk alle noter sortert (bruk bare de nyeste notene) og blyant.

Øvelser og Brahms konsert

Hei

Her kommer informasjoner jeg ber dere alle notere. Det er mange å kommunisere med og det blir meget enklere hvis alle noterer disse – print gjerne ut vedleggene, de er gode å ha så dere får følgt opp under øvelsene og konserten. Da må alt gå på skinner og alle være klare dere og da!!

Alle er vel i god øvemodus. Ier ferdig.

1. Vedlegg  med kjøreplan for øvelsen 1. november.                                      NB! oppgaver, spesielt 1. bass og 2. tenor.
  2. Vedlegg med kjøreplaner for øvelse 4. november og konsert 5. november.    NB! oppgaver                                                                              Hvis behov for mat og drikke utover det som serveres felles, ta med eget.
  3. Bekledning på konserten er:                                                                            sort dress, sløyfe, hvit skjorte, sorte sko, belter.                                           morgen skal vi lage musikk – som Kjetil pleier å si – øvelsene     Kjøreplan for Fellesøvelse RSO og LMK 01.11.17                                        Kjøreplan for 4. og 5. november