Innspurten til adventskonserten

Hei og takk for i går! Det var svært tilfredsstillende å høre at arbeidet den enkelte av dere må ha gjort siden forrige øvelse, ga resultater i «På jorden et sted» – og at vi fikk akkordene på plass også i siste verset! Nå ligger den godt an til å bli et glansnummer 😀

På tirsdag er det fellesøving med damene igjen, som dere vet, og neste torsdag tar vi en siste flikk på mannskorsangene. Det betyr: lær så mye som mulig utenat, særlig når det gjelder Puer natus in Betlehem og Coventry carol! Lytt også en ekstra gang til en innspilling av «På jorden et sted» og syng igjennom den før vi møtes igjen, så den ligger langt fremme i hjernebarken!

Ha en god helg!

Neste øvelse, 6. desember

Hei igjen!

Neste øvelse kommer som kjent damene til fellesøvelse klokka 19, og etter pause øver vi på de fire mannskorsangene.

Særlig «På jorden et sted» kommer jeg til å pusse videre på, og jeg oppfordrer alle til å terpe forskjellen på takt 6-8 og fra takt 15 en ekstra gang før neste øvelse! Lytt gjerne til f.eks. Christiania Mannskor på youtube:

Jeg sender en separat mail til 1.bassene med opptaket jeg gjorde på øvelsen i går.

Når det gjelder Nordnorsk julesalme, gikk jeg til kilden og fant en innspilling med Trygve Hoff her:

Så glem det jeg sa om båsn og åsn og frossn i tredje verset – og syng det som dere gjorde før 😉 Behold det jeg sa om andre verset: «SÅ ett har vi visselig sanna» og lytt til palataliseringen til Hoff på youtube.

Ha en fin uke!

Neste øvelse, tors. 22.11.18

Hei!

Vi kom et godt stykke med julesangene i går, og jeg tror det kommer til å bli veldig fint på konserten.

Når det gjelder Puer natus in Betlehem, kutter vi ut vers 5 og 6 («Nå all vår nød» og «Laudetur Sancta»), og vers 4 («Fra Saba kom de konger tre») synges av denne kvartetten: Svein Gul, Bjørn, Hans Christian og Jens.

I tillegg til julerepertoaret, ta med nota på «Var redo» (Bellman) – dere finner den under Kormappa i notearkivet.

Ha en god helg!

Tidsfrister generalforsamling 7.2.2019

Hei,

Generalforsamlingen skimtes i horisonten.

I forbindelse med forberedelsene til generalforsamlingen 7. februar 2019 gjelder følgende frister som vi ber medlemmer, komiteer og utvalg overholde:

Forslag til generalforsamlingen må være styret i hende seinest 6 uker før, dvs. 26. desember 2018.

Reisekomiteen og Sangerutvalget leverer sine årsberetninger til styret seinest 11. januar 2019.

Regnskap for Koret og Reisekomiteen leveres styret
seinest 11. januar 2019.

Revisjonsrapporten legges fram på Generalforsamlingen.

Valgkomiteen leverer sitt forslag til valg til styret
seinest 11. januar 2019.

Innkalling og møtedokumenter til Generalforsamlingen vil være hos medlemmene 14 dager før, dvs.  24. januar 2019.

Med hilsen
Geir B. Sætre
Sekretær

(Info. brev om dette er også lagt i dokumentarkiv under mappe for generalforsamling 2019.)

Vi spiller LOTTO ogjen

Hei igjen gutta !

Nå spiller vi LOTTO igjen ! For dere som er nye, går det ut på følgende:  En andel er Kr. 100,- og du kan kjøpe så mange andeler du vil.  Arild samler inn pengene på øvelsene 8. og 15. november. Eller du kan sende pengene til Arild (på VIPPS tlf 95061989) eller til konto nr. 1607.11.07314. Så setter vi opp en 5-ukers LOTTO-kupong for pengene vi har fått inn INNEN 15. November.

Halvparten av gevinsten går til reise-kassa, mens den andre halvparten blir fordelt i hht. andeler.

LYKKE TIL !

Helsing Reisekomiteen

Neste to øvelser, 25.10. og 01.11.

Hei og hjertelig takk for i går; det var gøy, og jeg hadde inntrykk av at publikum koste seg! Vi burde hatt et ekstranummer. Bravi!

Nå er det adventskonserten som står for tur, med noen nye sanger på repertoaret. Jeg drar på jobbtur til Japan på mandag, men Ketil kommer og tar øvelsene for meg de neste to torsdagene. Ta med alle noter som ligger i adventskonsert-settlista.

God helg!