Neste øvelse, torsdag 23/8

Hei og takk for i går, alle dere som var der; da var vi i gang!

Vi fant bl.a. en fin form på Kyrie fra Missa de Angelis: tenorene synger første linje, bassene synger andre linje, og bassene synger «Kyyyy…..ri eeeee……» på en lang D mens tenorene synger de to neste frasene. Alle synger den siste «eleison» unisont.

Så øvde vi korpartiet på Rövarsången fra Ronja Rövardotter og avtalte at de som har lyst/føler seg kallet, ser på (lytt til innspillinger og syng) solo-linja til neste gang, så tar vi en liten prøvesang på det mot slutten av neste øvelse. Dette gjelder også dere som ikke var der i går! Gi meg en kort beskjed på mail evablandro@gmail.com – bare skriv navn og stemmegruppe og kall mailen for «Rövarsång» hvis du vil prøvesynge. Dere finner flust av innspillinger hvis dere søker på youtube eller spotify e.l. Jeg ser for meg at det blir en gruppe på tre som synger soloen/melodien sammen, for å få balansert det i forhold til de andre stemmene, så ideelt sett får vi to 1.tenorer og en 2.tenor; eller én 1.tenor, én 2.tenor og én 1.bass.
Jeg kjenner jo ikke enkeltstemmene deres, så dette vil være en edel sjanse for meg å bli litt kjent med dere og få en oversikt over hvem som har lyst til slikt..:-)

Nesten gang øver vi også på disse sangene:
Sangerhilsen
The Last Farewell
You’ll never walk alone
Evt. Vår far i himmelen

God helg og god uke!