Godt nytt år!

Hei alle sammen og takk for sist! 

Det ble to fine julekonserter, syns jeg, og takk for et fint år sammen! Nå står vi altså foran et nytt – “Hail the new, ye lads and lasses!” – mye handler om at det er jubileumsår, men vi skal også se fremover! 

Mye er klart til den første jubileumskonserten, og vi kommer til å ha i all hovedsak fullt fokus på den på øvelsene de neste månedene – både for oss selv og sammen med gjesteaktørene. 

Det er et par små endringer i repertoaret – Åge Tovan har byttet ut sine sanger (vi venter på noter, men det skal være kjent stoff for noen av dere), og så har jo Finn Evensen skrevet en tekst til dere som dere vet (melodi: Skomværvalsen), og den skal vi øve inn. Sjekk settlista for neste øvelse. Så skal dere også være med på “Oppå Lørenskog” med Enda Kaldere; nøyaktig hva dere skal synge har vi ikke avklart ennå, men jeg har lagt melodien og teksten i notearkivet, så dere kan begynne å snuse litt på det. Jeg tenker dere kommer til å synge små innstikk der teksten er “Oppå Lørenskog” o.l.

Jeg er dessverre bortreist to uker i januar (9. og 30.), men Tor Tveite kommer og har øvelsene med dere, så det blir nok bra.

Jeg gleder meg til å se dere igjen!