Avlyst seminar

Kart utilgjengelig
Dato 2019-09-28 Tid 10:00 - 15:00

Klikk på iCal for å legge arrangementet inn i din kalender


Seminaret er dessverre avlyst. Dette på grunn av dårlig oppslutning. 
Seminaret var lagt opp for to kor, og når det andre koret trakk seg, ble det for kort frist til å skaffe et annet kor. I tillegg var det kun 19 fra LMK som hadde meldt seg på.

Seminar i Den Norske Operas Kor-sal

Dato:             28.09.2019 

Tid:                10.00 – 15.00

Lørenskog Mannskor, i samarbeid med DNB-koret Moneta Musicale, arrangerer et korseminar i Operaens kor-sal den 28.09.2019. Seminaret ledes av Anne Karin Sundal-Ask.

Anne Karin er en meget dyktig og inspirerende dame som har flere roller i Norsk musikkliv, blant annet som dirigent for Det Norske Jentekor.

Hennes hovedfokus vil være:

  • Sangteknikk
  • Formidling, hvordan ønsker publikum å oppleve koret på scenen (korsang er mer enn bare lyd)
  • Råd og veiledning til oppstilling og opptreden på scenen
  • Innøving og fremføring av en enkel felles sang

Anne Karin ønsker også at korene velger 3-4 sanger som skal fremføres med evaluering og tilbakemelding fra henne og det andre koret.

Dette er en ny og spennende måte å gjennomføre et seminar på, og begge korene oppfordres til å gripe muligheten for faglig påfyll av en litt annen karakter enn det som ofte formidles på de vanlige korøvelsene. Dette vil gi inspirasjon til å gjøre neste konsert til en enda bedre opplevelse for både publikum og sangerne.

For Lørenskog Mannskor er dette et viktig seminar med tanke på forberedelsene til konserter i anledning korets 100-års jubileum i 2020.

For Moneta Musicale er seminaret viktig som en forberedelse til en stor Adventskonsert i Frogner kirke sammen med Søvlguttene.

Akershus Sangerforum har vist stor interesse for denne seminarformen, og i tillegg til en økonomisk støtte vil det også være representanter fra styret tilstede på seminaret. I tillegg ønsker Akershus Sangerforum å åpne for at et par av de andre medlemmene deres skal kunne være tilstede for å observere og lære. Dette bekrefter at denne seminarformen, hvor flere kor samarbeider og kan lære av hverandre under veiledning av dyktige fagressurser, er noe Akershus Sangerforum har tro på.

Praktisk informasjon om adgangskort i Operaen ++ kommer senere.

Det vil bli lagt ut et påmeldingsskjema på korenes hjemmesider.

NB!
  Det er meget viktig at alle registrerer seg på nevnte påmeldingsskjema da en eksakt deltakerliste er et absolutt krav fra Operaen.

De som ønsker å vite litt mer om Anne Karin kan starte her:

https://www.google.com/search?ei=CstzXeDMJPH3qwGL5qSgDA&q=anne+karin+sundal-ask&oq=anne+karin+sundal-ask&gs_l=psy-ab.1.0.0j38.37584.37584..42238…0.0..0.69.69.1……0….1..gws-wiz.ROjJ74LmNVo

Akershus Sangerforum har lagt ut informasjon på Facebook:
http://www.sangerforum.no/nyheter/bli-med-pa-seminar-i-den-norske-opera