Kategoriarkiv: Informasjon fra lederen

Høstkonserten

Litt praktisk om høstkonserten:

Oppmøte i Fjellhamar kirke den 18.10. klokken 17.00. Da skal vi være på plass og klar til å synge. Bandet vil være på plass, lys og lyd vil være der, og det vil også Nils Nordberg som blir konferansier og prater mellom hvert nummer på konserten. Selve konserten begynner klokken 19.00

Rekkefølge på sangene: Se programmet

Antrekk: Svart dress, svarte sko og strømper, hvit skjorte, gult ensfarget slips.

Salg av billetter: Alle selger så mange billetter de bare kan. Programmet fungerer som billett. Billettpris er 200,- for voksen og 100,- for barn under 16 år. Inntekt fra billettene settes inn på konto 1310.25.55192 og merkes Høstkonsert Billetter selges også ved inngangen.

Øv tekst og ellers det som dirigenten ba oss om på øvelsen i går.

Dette blir moro!

En god sangervenn har gått bort

I dag er det flere som har lagt merke til dødsannonsen til vår gode sangervenn Bjørn Ove Skau. Bjørn Ove var i koret i mange år også etter at jeg begynte, og jeg hadde gleden av å sitte ved siden av ham i bassrekka og dele hans gode humør. Etter at han ble syk og sluttet beholdt han nok interessen for korsangen, og vi snakket med ham flere ganger under konsertene våre. Jeg har kontaktet familien med kondolanse og tilbud om bistand fra oss hvis det er ønskelig. Begravelsen finner sted 2. oktober klokken 12.00  i Lørenskog kirke, og jeg regner med at det er flere av dere som ønsker å møte opp. Styret ordner med en bårebukett fra koret.

Per Arvid

Om høstkonserten

Hei karer,
Det vi øver på om dagen dreier seg i stor grad om høstkonserten i oktober. Det er nok mange som har undret seg over repertoaret, som spenner fra Røvarsongen til Fader vår – og mye annet midt imellom, slik dere vil se hvis dere går inn på noter og settlisten for høstkonserten. Sangerutvalgets ide her er å lage en konsert som tar inn over seg flere ting. For det første har det lenge vært et ønske om å øve/repetere sanger fra basisrepertoaret, og gjerne nye ting som kan gå inn i dette. For det andre skulle repertoaret være mindre arbeidskrevende enn for eksempel fjorårets, slik at vi også har mulighet for å øve til adventskonserten. For det tredje skulle arrangementet være enkelt uten de store utgiftene.
Ideen ble dermed at vi skal vise hva og hvordan mannfolk har sunget opp igjennom tidene fra «urbrølet» (røvarsongen) via munkene, klassisk mannskorsang, arbeidssanger/sjømannssanger, drikkeviser, fotballsanger, kirkesang og så videre. Derfra kom arbeidstittelen «Mannfolk synger» – med undertittelen «Fra puben til Kjerka». Dette knyttes sammen i en historie fortalt av en konferansier.
Vi har fått Nils Nordberg (Lørenskoging mest kjent fra «Radioteateret») til å være konferansier. Vi får støtte av musikk med Alf Knutsen som kapellmester (som vi jo kjenner fra «LMK med venner» m.m.)
2. bass er teknisk arrangør og er godt i gang. Dette blir både bra, variert og trivelig å holde på med!
Per Arvid

Sangstevne Drøbak 9. juni 2018

Hei

På øvelsen 1. feb. lodder vi stemningen om interessen for å delta på nedenstående.  Se i kalenderen din, og om du har lyst!!!!

Akershus sangerforum

Drøbak Mannskor inviterer til sangerstevne og fest i Drøbak sentrum lørdag 9. juni 2018.

Drøbak Mannskor har i sitt jubileumsår igjen gleden av å invitere til sangerstevne i Drøbak i juni måned. Tidligere års suksessoppskrift med konserter på flere konsertscener i Drøbak sentrum vil vi tilby også i år. Korene vil få anledning til flere opptredener på dagen, noe som gir gode muligheter til å eksponere seg litt ekstra.
Det blir konserter om dagen, og på kvelden blir det fest med mat og drikke på Reenskaug hotell. Dans til levende musikk og underholdningsinnslag. Sett av hele dagen og kvelden den 9. juni, og bli med oss på å lage liv, røre og forbrødring i Drøbak sentrum.

Påmeldingsfrist 14. februar 2018.