Kategoriarkiv: Nyheter

Generalforsamling 7.2.19.

Som nevnt på øvelsen i går kveld. Dokumentene til generalforsamlingen ble lagt ut i går kveld. De ligger i Dokumentarkiv under Generalforsamling – Generalforsamling 2019.

Godt nytt sangerår!

Hei alle sammen. Jeg håper alle har hatt en super julefeiring og en god nyttårsfeiring. 2019 blir nok et spennende sangerår, der vi vil ha mye fokus på forberedelser til jubileumsåret 2020. Men også i år har styret planlagt at vi skal delta på noe «utomhus», selv om det ikke blir store egne arrangementer. Vi kommer nærmere tilbake til dette.

Først og fremst ønsker jeg vel møtt til årets første øvelse, og minner om at denne, i tråd med det som ligger på oppdaterte kalendere på nett blir 10. januar (med andre ord ikke øvelse i morgen) Gleder meg til vi ses!

Per Arvid

Julaften

Hei alle sammen, og hjertelig takk for at dere sang så fint på søndag! Det er gøy å dirigere dere:-)

Til dere som kommer på julaften:

Forbered dere på å synge tekst på alle de fem versene vi har plukket ut i Puer natus in Betlehem, siden vi mangler en del stemmer. Vi får med oss Maria Brabrand på piano og antakelig også en fiolinist, og vi drar igjennom det med dem når vi møtes i kjelleren klokka 15:30 på julaften. Og altså: alle synger alle fem versene!

I tillegg legges det som vanlig opp til at dere synger første verset i Nå tennes tusen julelys mens dere går i prosesjon helt i starten av gudstjenesten, og så fremfører vi Nordnorsk julesalme som postludium.

Vel møtt og god jul!

God jul

Takk til alle for to flotte konserter i går! Godt besøkt, og mange flotte tilbakemeldinger fra publikum.

Straks før jula ringes inn stiller vi som vanlig opp julaften med følgende to sanger: Nordnorsk julesalme og Puer natus (et barn er født..) Eva dirigerer. Oppmøte i underetasjen på kirka 15.30 før gudstjeneste klokken 16.00.

Det er ikke behov for øvelse førstkommende torsdag så vi kutter ut den.

Ta vare på dere selv og hverandre i ei riktig god jule- og nyttårshelg!

Tidsfrister generalforsamling 7.2.2019

Hei,

Generalforsamlingen skimtes i horisonten.

I forbindelse med forberedelsene til generalforsamlingen 7. februar 2019 gjelder følgende frister som vi ber medlemmer, komiteer og utvalg overholde:

Forslag til generalforsamlingen må være styret i hende seinest 6 uker før, dvs. 26. desember 2018.

Reisekomiteen og Sangerutvalget leverer sine årsberetninger til styret seinest 11. januar 2019.

Regnskap for Koret og Reisekomiteen leveres styret
seinest 11. januar 2019.

Revisjonsrapporten legges fram på Generalforsamlingen.

Valgkomiteen leverer sitt forslag til valg til styret
seinest 11. januar 2019.

Innkalling og møtedokumenter til Generalforsamlingen vil være hos medlemmene 14 dager før, dvs.  24. januar 2019.

Med hilsen
Geir B. Sætre
Sekretær

(Info. brev om dette er også lagt i dokumentarkiv under mappe for generalforsamling 2019.)

Vi spiller LOTTO ogjen

Hei igjen gutta !

Nå spiller vi LOTTO igjen ! For dere som er nye, går det ut på følgende:  En andel er Kr. 100,- og du kan kjøpe så mange andeler du vil.  Arild samler inn pengene på øvelsene 8. og 15. november. Eller du kan sende pengene til Arild (på VIPPS tlf 95061989) eller til konto nr. 1607.11.07314. Så setter vi opp en 5-ukers LOTTO-kupong for pengene vi har fått inn INNEN 15. November.

Halvparten av gevinsten går til reise-kassa, mens den andre halvparten blir fordelt i hht. andeler.

LYKKE TIL !

Helsing Reisekomiteen

Påmelding til høstkonserten 18.10.2018

Det er nå lagt ut et påmeldingsskjema til høstkonserten på hjemmesiden.

Logg inn på vanlig måte og velg «Påmeldinger» under Medlemssider og registrer om du har anledning til å  delta eller ikke, og hvor mange billetter du forventer å kunne selge.

Alle må svare !

Hilsen  2. bassene