Kategoriarkiv: Nyheter

Kjells bisettelse

Hei

Ref. melding i går Det er mange jeg ikke har hørt og det er vel naturlig. Mange er i feriemodus og kanskje utenfor nettkontakt.

Dersom det er noen som vil gå men ikke har svart om det til meg, vil jeg informere om de som har sagt de kommer:

Aage, Sigmund, Vidar, Arild, Haldor, Bjørn Løkken, Jan Hvoslef, Odd Herman, Hans- Chr., Per, Svein Engelbrethsen (tidligere 1 tenor)Trond Føsker og Odd Wiik (litt uklart om de to siste kommer)

Jeg har skrevet til disse nå og spurt om de mener de kan fremføre f.eks. Sølvet. Det blir avgjort torsdag ettermiddag.

hilsen Svein

Kjell Ruud Hansen

Hei

Viser til informasjon fra Per Arvid.

Jeg har nå snakket med Anne Hultin, en venninne Kjell har hatt i de senere år, og som hjelper hans datter Hege med bisettelsen, Familien har sterkt ønske om at koret deltar i begravelsen, med sang og minneord. Jeg har sagt til henne at det kan bli vanskelig å få til sang da medlemmene sikkert ferierer  og få har anledning til å delta, men har lovet henne tilbakemelding senest torsdag. Selv om vi ikke har klart å få svart før programmet trykkes får vi til vår deltagelse.Presten som skal forrette er sogneprest Per Martin Synnes, og han er veldig fleksibel og vil også gjerne at LMK deltar i bisettelsen.

Ber dere som har mulighet for og ønsker å delta og melde fra til meg så snart dere ser denne meldingen. Send gjerne melding om at du ikke kan, da blir det lettere for meg å følge opp.

Send melding på tlf 93278055, ring meg, eller send e-post; bugsve@gmail.com

Har snakket med Ivar L, Håpet han kunne og evtl. at Himmel på jord kunne fremføres, men har er langt unna. Avhengig av deltagelse vil vi bestemme om det kan bli sang –  vi har tiden frem til torsdag.

Spesielt ønsker jeg å vite om en kan si noen minneord.   Selv blir det meget vanskelig for meg å komme. Jeg kan være behjelpelig med å skrive minnetalen.

Jeg bestiller blomster med sløyfe som blir levert ti Kirken.

Da venter jeg på å høre fra dere.

Ønsker ellers fortsatt god sommer!

Kjell Ruud Hansen har gått bort

Hei kjære sangervenner. Fikk i dag beskjed om at vårt gamle æresmedlem som var meget aktiv i LMK i en lang årrekke er gått bort. Han begraves/bisettes fra Lørenskog kirke førstkommende fredag klokken 14.00 Det blir nok vanskelig å samle kor nå midt i ferietiden men jeg går ut ifra at de som kjente Kjell og har anledning møter og viser familien at vi satte pris på ham

Per Arvid

Siste ordinære øvelse før ferien

Hei karer,

I dag blir siste ordinære øvelse før sommerferien, og det gjør vi med ny dirigent. Håper dere møter mannsterke opp i sommervarmen og tar godt imot Eva!

Siste trefning dette semesteret blir halvårsmøtet blir neste torsdag, 7. juni. Da er det også pubkveld!

Per Arvid

Halvårsmøte 2018

Hei,

Innkalling og dagsorden til halvårsmøtet er nå lagt ut på lmkor.no. Du finner den ved å gå inn i Dokumentarkiv – Halvårsmøter – innkalling og saksdokumenter – Halvårsmøte 2018.

Ha en fortsatt varm og solfylt søndag!

Geir

Reise/transport egen
Program 1.       Se LK nettside, utdeles i postkassene i Lørenskog

2.       Se B1, påmeldingsliste

3.       Kirkens program distr. Så snart det er klart.

4.       Ledes av sykehjemmet

Deltagere 1 . 22

3.  23

4.  22

LMKs repertoar 1.       Landkjenning

Gud signe Norigs land

3.      Norges Fjeld og Sangen

4.      He ant heavy, Chattanooga Choo  Choo, samt delta i Sykehjemmet egne 17. mai-sanger.

LMKs bekledning Sort uniform, hvit skjorte, sorte sokker/belte/sko

gult slips

sangerlue (på flaggfjellet)

Påmelding Kortreff Grorud

Hei,

Det er nå lagt inn mulighet for å melde seg på – registrere deltakelse på Kortreffet på Grorud 17. april 2018 kl. 18 – 21.

Gå inn på LMK-kalenderen under fanen «Hva skjer» på nettsiden. Scroll deg nedover siden til du finner Kortreff Grorud under overskriften Konserter. Klikk på Kortreff Grorud, og deretter på «Meld deg på». Dernest marker du for enten JA eller Nei. Til slutt trykker du på «Lagre». Da skal du være behørig registrert enten du svarer Ja eller Nei.

Lykke til!

Geir