lederen informerer

Losby i morgen !

Hei igjen,
Jeg hadde nettopp mail fra Ola Beskow, som har regien på Losby (se nedenfor) MERK at vi allerede i morgen stiller i kostyme OG at kun de som ikke orker spaserturen på 20 min hver vei kan kjøres. Se ellers prøveplan i morgen og kjøreplan på tirsdag. Vi møtes senest halv seks ved parkeringen som avtalt. Ola skriver:

Jeg har hørt at noen må kjøres med bil hele veien frem. Det er ok, så lenge kun de som er svake til beins gjør det! Annars får vi ikke plass med alle biler ved Vasshjulet.

Jeg ønsker at alle som skal ha kostyme har på seg det allerede i morgen mandag! Det er siste sjanse for oss for å få et inntrykk av hvordan alt vil se ut sammen.

Hvis dere har noen utfordringer, og ikke får tak på meg fordi jeg jobber med regien, så kan dere ringe kulturhusets kulturhusvert som vil være til stede ved Vasshjulet med tlf nr; 954 26 301

Hjertelig velkomne!

PRØVEPLAN

Mandag 21. september
18.00 Oppstart soundsjekk + Regi for Lørenskog mannskor og Trond Granlund (med gitar!)
18.30 Oppstart soundsjekk + Regi for Finn Evensen, Ordfører Ragnhild Bergheim og Ungdommer fra Skogblomsten
19.00 Oppstart soundsjekk + Regi for Musikere, Dansere, Marianne Tomasgård, Trond Granlund
19.30 Generalprøve for Samtlige
20.30 Eventuelle justeringer
21.00 Slutt på prøve

Tirsdag 22. september
18.00 Oppmøte for Samtlige
19.30 Åpning av Vasshjulet
20.30 Slutt

Oppmøte Losby

Sorry karer!
Oppmøte på Losby begge dager er selvfølgelig 17.30!
(Ikke 18.30 som jeg kom i skade for å skrive i forrige melding)

Oppmøte på Losby/Vasshjulet

Hei, og takk til Kjetil og dere alle for et morsomt og lærerikt seminar i dag på lørdag!
Jeg vil bare minne om vi møter førstkommende mandag på Losby klokken 18.30.Vi samler oss ved parkeringa rett til venstre i bunnen av bakken før gården/hotellet. Derfra samler vi oss i få biler inn til Vasshjulet. Vi synger Sangen og Losbylinja.
Tirsdag blir det samme tid og opplegg, men da med kostymer: Arbeidsklær fra ca 1800 tall. Dvs duse farger. Ingen fancy farger, tekstiler eller joggesko.
Sees!
Per Arvid

Program, konsert med Trond Granlund
Hei igjen, som jeg skrev i går vil Trond gjerne at vi møter i Lørenskog hus i morgen klokken 18.30, slik at vi er klare til å kjøre klokken 19.00. Her er programmet fra Trond. 1 SLEKTENS MOR 2 SKOGSLUSKEN FESTER 3 VINTERNATT 4 HUNTED MAN 5 A BIG HUNK OF LOVE – EIGIL 6 […]
Åpning av nye Vasshjulet
Hei på alle dere som skal medvirke i åpning av det nyrestaurerte Vasshjulet 21-22/9! Som tidligere avtalt blir det prøver ved Vasshjulet på Losby mandag 21. september, og åpning med publikum tirsdag 22. september. NB: Vi ønsker at alle medvirkende har på seg noen form av «arbeiderklær fra 1800-tallet», eller om ikke det er mulig, […]
Sigurd dirigerer på torsdag
Kjetil har fått et annet oppdrag førstkommende torsdag, 3. September. Vikar blir Sigurd Engenes. Han kjenner vi fra før, og det er bare å glede seg!
Opptreden 2. oktober avlyst
Vi har fått beskjed fra Røde kors at deres landsmøte må holdes digitalt på grunn av utviklingen på Covid-19. Det blir derfor ikke oppdrag den 2. oktober som planlagt. Samtidig kan jeg opplyse at det blir gjennomgang med Trond Granlund torsdag 17. september klokken 19.00 – altså i vår vanlige øvingstid. I tillegg til de […]
Velkommen til høstens øvelser!
Hold av 2. oktober for landsmøte i Røde kors!
Ny dirigentavtale i havn !