Gjennomførte konserter

Vel blåst Stabat Mater -konsert

I går gjennomførte LMK konsert med bravur i Frogner Kirke. Vi var gjester på konserten som var i regi av Oslo Seniorkor med dirigent Anna Sandvik. Andre aktører var strykekvartett Ergo med tilskudd av bassist. Mannskoret hadde sin egen avdeling med An American Trilogy, Anthem og You’ll never walk Alone, i tillegg til deltakelsen i Stabat Mater Av Josef Gabriel Rheinberger. LMK stilte med 22 sangere. Frogner kirke er en stor kirke, og det var mange tilskuere.  
På bussen ned mot Nationalteatret bidro mannskoret med spontan-konsert da vi framførte «Gammelt Øl». Innslaget ble møtt med entusiastisk applaus fra de andre reisende. 

Takk for kjempeinnsats ved Arne Knains bisettelse i Lørenskog kirke i dag karer.

18 karer og dirigent Anna Sandvik satte hverandre stevne til Arne Knains bisettelse i Lørenskog kirke i dag. Vi bidro med An American Trilogy og You’ll never Walk Alone. For anledningen hadde vi med oss Anna Sandvik som dirigent. Organist Alf Knutsen akkompagnerte oss. Jeg fikk en god omfavnelse av Arnes datter Hege på utsiden av kirken etter at båren var blitt kjørt av gårde. Hun ba meg om å kommunisere til dere at vårt bidrag under seremonien gjorde en stor forskjell for familien. 

Kaj
Formann

Gjennomført adventskonsert

Lørdag 10 desember gjennomførte LMK årets adventskonsert I Fjellhamar kirke. Sammen med våre gjester Kor-i-Lia, Itziar Galdos/Per Arne Frantsen, Trond Granlund, Alf Knutsen, Eivind Askeland. Tor Martin Synness og vår trofaste lyd og lysmann Freddy Olsen bidro også til at det ble en fin helhet over arrangementet.

12-13.11.2022. Filminnspilling i Berghallen Øyer

Denne helgen var vi invitert til å gjøre en innspilling av «bergsprenger»-sanger i Fjellhallen ved veimuseet i Øyer. Gjennom et kormedlem kom det et ønske fra NFF (Norsk Forening for Fjellsprengningsteknikk) og NFSM (Foreningen for Norsk Fjellsprengningsmuseum) om å gi koret i oppdrag å gjøre film og lyd- innspilling av en del sanger med tema knyttet til fjell og bergdrift. Meningen med dette var å skaffe nevnte forening profileringsmateriell. Prosjektet ble gjennomført 12-13 november med overnatting på Hunderfossen Hotell.  Reisekomiteen sto for planlegging og kontakt med hotell og busselskap.

Bryllupssang ved "Samfundet".

Denne lørdagen (20.aug.22) var koret forespurt om å synge to sanger knyttet til en borgerlig vielse uten for Samfundet i Rådhusparken. Vi framførte «Sånne som oss» og «You’ll never walk alone». Det var en «engere krets» mannskorsangere som stilte opp denne lørdag. Kjetil var med på keyboard og instruerende nikking/kroppsspråk. Vi hadde også med lyd og lydmann Freddy Olsen sikret «lydskruing».

Vel blåst (sunget 🙂 - 17. mai 2022

Hei alle. 

Dette er en takk til dere alle for deltakelse i forberedelser og gjennomføring av gårsdagens 17. mai -aktiviteter.
Selv om det var en kjølig morgen, bidro solskinn fra skyfri himmel til at defileringen var en flott opplevelse. Endelig kunne vi også gå den tradisjonelle ruta (Nordahl Griegsvei-Haneborgveien – under jernbanen til Fjellhamarveien og Flaggfjellet). Arrangementet ved Flaggfjellet ble akkurat så vellykket og flott som vi alle har drømt om siden nedstengningen i 2020. Frokosten var klar da vi inntok kjelleren på Fjellhamar kirke (Takk til 2. bass). Deretter deltok vi i festgudstjenesten og deretter konserten på Lørenskog Sykehjem. Begge steder ble vi godt mottatt, og på sykehjemmet var det «smekkfullt».

11:05 var vi ferdig, og LMK’erne kunne haste videre til sine individuelle aktiviteter/planer.

Kaj
Formann

Kortreff med Allsang, Grorud

Tirsdag 26. april gjestet mannskoret det årvisse arrangementet «Kortreff med allsang» i Grorud samfunnshus. Det var kun fem kor påmeldt. Dette som en litt forsiktig start etter pandemien. Men vi som var der, trivdes godt. LMK gjennomførte de tre låtene: «He aint heavy», «An American Trilogy» og «Nessun Dorma». Det var 22 sangere som møtte opp denne tirsdagskvelden. Tror det må være lov til å hevde at LMK gjennomførte med bravur, og gav publikum en kraftig opplevelse. Man kunne se på publikum at vi gjorde det bra.

Vårt bidrag på konserten er et resultat av solid mannskor-arbeid, lang venting i koronaen, tålmodig og kreativ kunstnerisk ledelse (Ketil) og ikke minst oppofrende innsats fra medlemmene. 

Jubileumskonsert LMK 102 år

Den 3. april 2022 ble LMKs hundreårskonsert endelig gjennomført i Lørenskog hus. Huset var så og si fullsatt, og konserten ble gjennomført til punkt og prikke, og til stor glede for publikum. De mange gjestene (Trond Granlund, Bjelleklang og Enda Kaldere (Finn Evensen, Robert Skrolsvik, Ole Jørgen Holt Hanssen og Roar Vangen), Åge Tovan, Lørenskog Damekor, St. Laurentiuskoret) bidro til den høye stemningen. Det hele ble mesterlig ledet av Nils Nordberg og akkompagnert av et profesjonelt band; Freddy Hoel Nilsen, Piano og kapellmester, Marius Nilsen bass, Christian Lund og Roar Vangen Gitar. LMK ble ledet av Kjetil Aaman, LDK ble ledet av Ingrid Dominique og St. Laurentiuskoret ble ledet av Pål Rullestad. Overskuddet fra konserten blir gitt som gave til Redd Barnas arbeid for Ukraina’s flyktninger. 

Mib synger for Frelsesarmeen

Allerede den 12. januar i 2022 var barbershopperne i sving på Frelsesarmeens Omsorgsboliger på Helsfyr. 
Konserten var et resultat av at koret ble observert i Lørenskog hus da vi sang i kafeen i forbindelse med jubileumssamling for huset.
Det er ingen overdrivelse å si at vi skapte god stemning blant beboerne på denne institusjonen. 

8 mann fra LMK synger "Ja Vi Elsker" med avstand

LMK på utendørs «jule-stunt» i uterommet på Rolvsrudhjemmet.
Gudstjeneste og overrekkelse av jubileumsgave fra Fjellhamar kirke 18. okt. 2020
Åpning av Vasshjulet, Losby.
Test av mal
Trond Granlund 70 feirer år 18.09.2020
15.12.2019, Adventskonsert
14.10.2019, Kløfta Velhus
23.04.2019, Sangertreff på Grorud
06.04.2019 Romerike Sangfestival
16.12.2018, Adventskonsert
18.10.2018, Fra Pub til Kjerke
05.11.2017, Brahms - Vel blåst !
Lørenskog Mannskors jubileumsår 2015, tilbakeblikk !
Adventskonserten 2015
15.11.2015, 95 års jubileumskonsert SUDDENLY MUSIC
21.04.2015, 250 sangere på Grorud
04.05.2014, Swingende mimring II
21.04.2013, Swingende mimring I
30.10.2010, 90 års jubileumskonsert
18.04.2010, Sound of Lørenskog i Storstua, Triaden.
06.11.2005, 85 årsjubileumskonsert.
09.04.2000, 80 årsjubileumskonsert.