Gjennomførte konserter

Kortreff med Allsang, Grorud

Tirsdag 26. april gjestet mannskoret det årvisse arrangementet «Kortreff med allsang» i Grorud samfunnshus. Det var kun fem kor påmeldt. Dette som en litt forsiktig start etter pandemien. Men vi som var der, trivdes godt. LMK gjennomførte de tre låtene: «He aint heavy», «An American Trilogy» og «Nessun Dorma». Det var 22 sangere som møtte opp denne tirsdagskvelden. Tror det må være lov til å hevde at LMK gjennomførte med bravur, og gav publikum en kraftig opplevelse. Man kunne se på publikum at vi gjorde det bra.

Vårt bidrag på konserten er et resultat av solid mannskor-arbeid, lang venting i koronaen, tålmodig og kreativ kunstnerisk ledelse (Ketil) og ikke minst oppofrende innsats fra medlemmene. 

Jubileumskonsert LMK 102 år

Den 3. april 2022 ble LMKs hundreårskonsert endelig gjennomført i Lørenskog hus. Huset var så og si fullsatt, og konserten ble gjennomført til punkt og prikke, og til stor glede for publikum. De mange gjestene (Trond Granlund, Bjelleklang og Enda Kaldere (Finn Evensen, Robert Skrolsvik, Ole Jørgen Holt Hanssen og Roar Vangen), Åge Tovan, Lørenskog Damekor, St. Laurentiuskoret) bidro til den høye stemningen. Det hele ble mesterlig ledet av Nils Nordberg og akkompagnert av et profesjonelt band; Freddy Hoel Nilsen, Piano og kapellmester, Marius Nilsen bass, Christian Lund og Roar Vangen Gitar. LMK ble ledet av Kjetil Aaman, LDK ble ledet av Ingrid Dominique og St. Laurentiuskoret ble ledet av Pål Rullestad. Overskuddet fra konserten blir gitt som gave til Redd Barnas arbeid for Ukraina’s flyktninger. 

8 mann fra LMK synger "Ja Vi Elsker" med avstand

LMK på utendørs «jule-stunt» i uterommet på Rolvsrudhjemmet.

Torsdag kveld (17.12) var mannskoret ute i regnværet for å underholde sykehjemsbeboerne med litt julesang.

Det var en håndfull beboere og personale som fikk glede av malmfull korsang da LMK trådte opp og serverte et knippe tradisjonelle mannskorsanger og julesanger. Opptredenen var godkjent av smittevernsmyndigheter i Lørenskog og varte i 14 minutter.

Gudstjeneste og overrekkelse av jubileumsgave fra Fjellhamar kirke 18. okt. 2020

LMK var invitert til å synge og for å motta Fjellhamar kirkes menighet gave i forbindelse med LMK’s 100 årsjubileum. 

Pga. restriksjoner i forb. med Covid-19 måtte de 16 koristene sitte med to stoler mellom hver korist. Dette var utfordrende, men konklusjonen må vel bli at LMK greide seg bra. Dette var iallfall den karakteren dirigenten satte på opptredenen da vi etterpå møttes på kirkebakken. Det var barnedåp med ett barn denne søndagen og koret slapp til etter prekenen med «Sangen» («Rett som ørnen stiger»). Deretter var det «Sanctus» av Schubert. Koret avsluttet (etter kirkeklokkenes avslutning av gudstjenesten) med mektige «An American Trilogy». Dette var LMK’s første framføring av denne sangen. 

Åpning av Vasshjulet, Losby.

Denne tirsdagen (22.sept. 2020) var LMK invitert til å være med på snorklipping/innvielse av det restaurerte vasshjulet ved Mønevann i Losbymarka. Arrangør var Lørenskog Kommune. Vi gjennomførte stor generalprøve mandag 21.sept. med alle aktører, musikere, Finn Evensen i rollen som 160 år gammelt gjenferd fra sagbrukshistorien, dansere, ordfører, korister samt teknisk personale for lyd og lys. 
Tirsdag kl. 20:30 var det (etter ytterligere prøving) «Showtime». LMK, som stilte med 25 sangere under ledelse av Kjetil Aamann, framførte «Rett som ørnen stiger» a Cappella samt Losbylinna sammen med Trond Granlund og band (bl.a. Roar Vangen på strenger). 

Test av mal
Antall sangere Repertoar Dirigent
100 Tabellen er limt inn fra Word Skriving 

lføldsfjøldsjfsølkj

Trond Granlund 70 feirer år 18.09.2020

LMK var invitert til Trond Granlunds 70 -års feiring i Storstua. Trond hadde med seg band, og LMK deltok på de tre siste numrene (Himmelvogna, Kommer tid…, og Losbylinna). Mannskoret stilte i utgangspunktet med 23 sangglade menn. Vi hadde gjennomgang med alle aktører dagen før, og samtlige gledet seg til fredagen da konserten skulle gå av stabelen. Dessverre lot det seg av COVID-19 hensyn ikke gjøre å delta med alle de frammøtte sangerne. En time før konserten fikk vi beskjed om at vi på grunn av innskjerpede avstandsregler ikke kunne ha med mer enn 10 mann på scenen. Etter noe rådslagning ble 10 mann valgt ut. Resten fikk gå hjem. Etter konserten kunne dirigenten konkludere med at det hadde gått bra. Sangerne måtte imidlertid stå langt fra hverandre og meldte etterpå om at det var vanskelig å høre de andre. 

15.12.2019, Adventskonsert

Adventskonserten ble avholdt søndag 15. desember. Sedvanlig som en dobbeltkonsert med LMK og LDK. Denne gangen hadde vi desverre ikke med barnekor. Konserten fungerte imidlertid helt utmerket, med god innsats fra damekoret og Ingrid. Starten var med felleskor og 4 sanger, deretter en seksjon med LDK, deretter prestens tale, og egen avdeling med LMK og til sist felleskor. Responsen fra publikum tydet på at alle hadde en god opplevelse.

14.10.2019, Kløfta Velhus

Livsglededagene på Kløfta 14. oktober 2019.
Vi var 24 sangere da vi inntok Kløfta Velhus (den gamle kinosalen på Kløfta). Dette var et arrangement under «Livsglededagene». Mange sangere og noen få utenforstående publikummere, kaker/kaffe og loddsalg. Et hyggelig arrangement.
 
Vi deltok med følgende sanger:

Vår beste Dag / Erik Bye 
Sangerhilsen / Grieg 
Ut i vår Hage /  
Käraste Bröder / Bellman

23.04.2019, Sangertreff på Grorud
06.04.2019 Romerike Sangfestival
16.12.2018, Adventskonsert
18.10.2018, Fra Pub til Kjerke
05.11.2017, Brahms - Vel blåst !
Lørenskog Mannskors jubileumsår 2015, tilbakeblikk !
Adventskonserten 2015
15.11.2015, 95 års jubileumskonsert SUDDENLY MUSIC
21.04.2015, 250 sangere på Grorud
04.05.2014, Swingende mimring II
21.04.2013, Swingende mimring I
30.10.2010, 90 års jubileumskonsert
18.04.2010, Sound of Lørenskog i Storstua, Triaden.
06.11.2005, 85 årsjubileumskonsert.
09.04.2000, 80 årsjubileumskonsert.