Neste øvelse, tors. 22.11.18

Hei!

Vi kom et godt stykke med julesangene i går, og jeg tror det kommer til å bli veldig fint på konserten.

Når det gjelder Puer natus in Betlehem, kutter vi ut vers 5 og 6 («Nå all vår nød» og «Laudetur Sancta»), og vers 4 («Fra Saba kom de konger tre») synges av denne kvartetten: Svein Gul, Bjørn, Hans Christian og Jens.

I tillegg til julerepertoaret, ta med nota på «Var redo» (Bellman) – dere finner den under Kormappa i notearkivet.

Ha en god helg!
Eva

Tidsfrister generalforsamling 7.2.2019

Hei,

Generalforsamlingen skimtes i horisonten.

I forbindelse med forberedelsene til generalforsamlingen 7. februar 2019 gjelder følgende frister som vi ber medlemmer, komiteer og utvalg overholde:

Forslag til generalforsamlingen må være styret i hende seinest 6 uker før, dvs. 26. desember 2018.

Reisekomiteen og Sangerutvalget leverer sine årsberetninger til styret seinest 11. januar 2019.

Regnskap for Koret og Reisekomiteen leveres styret
seinest 11. januar 2019.

Revisjonsrapporten legges fram på Generalforsamlingen.

Valgkomiteen leverer sitt forslag til valg til styret
seinest 11. januar 2019.

Innkalling og møtedokumenter til Generalforsamlingen vil være hos medlemmene 14 dager før, dvs.  24. januar 2019.

Med hilsen
Geir B. Sætre
Sekretær

(Info. brev om dette er også lagt i dokumentarkiv under mappe for generalforsamling 2019.)

Vi spiller LOTTO ogjen

Hei igjen gutta !

Nå spiller vi LOTTO igjen ! For dere som er nye, går det ut på følgende:  En andel er Kr. 100,- og du kan kjøpe så mange andeler du vil.  Arild samler inn pengene på øvelsene 8. og 15. november. Eller du kan sende pengene til Arild (på VIPPS tlf 95061989) eller til konto nr. 1607.11.07314. Så setter vi opp en 5-ukers LOTTO-kupong for pengene vi har fått inn INNEN 15. November.

Halvparten av gevinsten går til reise-kassa, mens den andre halvparten blir fordelt i hht. andeler.

LYKKE TIL !

Helsing Reisekomiteen

Neste to øvelser, 25.10. og 01.11.

Hei og hjertelig takk for i går; det var gøy, og jeg hadde inntrykk av at publikum koste seg! Vi burde hatt et ekstranummer. Bravi!

Nå er det adventskonserten som står for tur, med noen nye sanger på repertoaret. Jeg drar på jobbtur til Japan på mandag, men Ketil kommer og tar øvelsene for meg de neste to torsdagene. Ta med alle noter som ligger i adventskonsert-settlista.

God helg!

Eva

Høstkonserten

Litt praktisk om høstkonserten:

Oppmøte i Fjellhamar kirke den 18.10. klokken 17.00. Da skal vi være på plass og klar til å synge. Bandet vil være på plass, lys og lyd vil være der, og det vil også Nils Nordberg som blir konferansier og prater mellom hvert nummer på konserten. Selve konserten begynner klokken 19.00

Rekkefølge på sangene: Se programmet

Antrekk: Svart dress, svarte sko og strømper, hvit skjorte, gult ensfarget slips.

Salg av billetter: Alle selger så mange billetter de bare kan. Programmet fungerer som billett. Billettpris er 200,- for voksen og 100,- for barn under 16 år. Inntekt fra billettene settes inn på konto 1310.25.55192 og merkes Høstkonsert Billetter selges også ved inngangen.

Øv tekst og ellers det som dirigenten ba oss om på øvelsen i går.

Dette blir moro!

En god sangervenn har gått bort

I dag er det flere som har lagt merke til dødsannonsen til vår gode sangervenn Bjørn Ove Skau. Bjørn Ove var i koret i mange år også etter at jeg begynte, og jeg hadde gleden av å sitte ved siden av ham i bassrekka og dele hans gode humør. Etter at han ble syk og sluttet beholdt han nok interessen for korsangen, og vi snakket med ham flere ganger under konsertene våre. Jeg har kontaktet familien med kondolanse og tilbud om bistand fra oss hvis det er ønskelig. Begravelsen finner sted 2. oktober klokken 12.00  i Lørenskog kirke, og jeg regner med at det er flere av dere som ønsker å møte opp. Styret ordner med en bårebukett fra koret.

Per Arvid

Neste øvelse, 27. September (uten dirigent!)

Hei alle sammen,

Takk for i går; det var morsomt å jobbe med dere!

Neste uke er jeg borte, som dere vet, og dere ble enige om å øve på egenhånd i stedet for å skaffe en ny vikar siden Ketil ikke kunne.

Jeg ser gjerne at dere synger igjennom Kyrie fra Missa de Angelis noen ganger. Minn hverandre på hvordan gangen i den er, når dere skal puste og ikke, og lær den utenat.
Syng også igjennom røvarsången noen ganger, sånn at også slutten føles sikker.
Etter neste uke har vi bare en øvelse igjen før det er konsert, så repetere gjerne også The last farewell og Vår far i himmelen. Minn hverandre også her på hva vi terpet på sist – f.eks. crescendoen i vår faaaar, uttrykk i 2.verset på the last farewell.
Syng også igjennom På jorden et sted.

Alles gute und bis dann!