Vi tjener penger på filminnspilling!

Hei karer,

Jeg har fått en henvendelse om vi kan stille som artister ved innspillingen av en reklamefilm som High and Low skal produsere.  Oppdraget er å være entusiastisk heiagjeng for et jentelag på 11-12 år (Lørenskogjenter). Betalingen er 500,- pr hode og kan være en god inntekt for koret.  Sted: Skedsmo stadion. Tid: førstkommende søndag 23. sept klokken 13.30 – 17.00

Jeg kommer til å telle opp deltakere i morgen på øvelsen, og håper flest mulig kan stille!

Per Arvid

Neste øvelse, torsd. 20.09.

Hei alle sammen,

håper dere har hatt to gode uker!

Jeg regner med at repertoaret sitter ganske godt nå, så vær forberedt på å synge hva som helst fra Høstkonsert-repertoaret på torsdag! Jeg kommer til å fokusere mest på disse:

Vår far i himmelen
Rövarsången
The Last Farewell
Missa de Angelis
+ evt. På jorden et sted.

Ha en flott helg!

Eva

Neste øvelser, 6. og 13. september

Hei, og takk for i går!

De neste to torsdagene kommer som sagt Kjetil Aamann og vikarierer for meg (og det er vi alle glade for!)
Jeg minner om at Olav har lagt inn en ryddig og lettlest note på The Last Farewell i notearkivet, som er den vi forholder oss til heretter.
Det meste av høstkonsertrepertoaret sitter jo godt, så jeg har også bedt Kjetil om å fortsette på innstuderinga av «På jorden et sted» hvis det blir tid til det, så ta med note! Her kan dere lytte til Christiania Mannskor sin versjon av den: https://www.youtube.com/watch?v=HJlbFsXpjhc

Hvis noen ellers skulle være interessert i å følge litt med på hva jeg driver med som sanger, har jeg nylig fått laga ei hjemmeside som jeg oppdaterer rett som det er: http://evalandro.com/Eva-Landro/

Ønsker dere alle to gode uker, så sees vi 20. september!

Eva

Påmelding til høstkonserten 18.10.2018

Det er nå lagt ut et påmeldingsskjema til høstkonserten på hjemmesiden. 

Logg inn på vanlig måte og velg «Påmeldinger» under Medlemssider og registrer om du har anledning til å  delta eller ikke, og hvor mange billetter du forventer å kunne selge.  

Alle må svare !

Hilsen  2. bassene 

Neste øvelse, 30.08.2018

Hei og takk for i går!

Da har vi vært igjennom alle låtene til høstkonserten sammen, så nå har også jeg en oversikt over hva vi trenger å fokusere mest på fremover. Som dere vel forstod, fikk på plass tre stk til å synge Rövarsång-melodien i går: Kaj (1.ten.), Bjørn (2.ten.) og Svein (1.bass) – det blir bra!

Neste torsdag repeterer vi disse:
The Last Farewell
Rövarsången
Missa de Angelis
Himmelvogna

I tillegg vil jeg tro vi får tid til å starte litt på innøvingen av «På jorden et sted» av Irgens-Jensen, som er tiltenkt adventskonserten (dere finner nota i Adventskonsert-settlista). Dere kjenner den kanskje igjen fra prøvedirigeringa mi i våres..:-)

Ha en god uke!

Neste øvelse, torsdag 23/8

Hei og takk for i går, alle dere som var der; da var vi i gang!

Vi fant bl.a. en fin form på Kyrie fra Missa de Angelis: tenorene synger første linje, bassene synger andre linje, og bassene synger «Kyyyy…..ri eeeee……» på en lang D mens tenorene synger de to neste frasene. Alle synger den siste «eleison» unisont.

Så øvde vi korpartiet på Rövarsången fra Ronja Rövardotter og avtalte at de som har lyst/føler seg kallet, ser på (lytt til innspillinger og syng) solo-linja til neste gang, så tar vi en liten prøvesang på det mot slutten av neste øvelse. Dette gjelder også dere som ikke var der i går! Gi meg en kort beskjed på mail evablandro@gmail.com – bare skriv navn og stemmegruppe og kall mailen for «Rövarsång» hvis du vil prøvesynge. Dere finner flust av innspillinger hvis dere søker på youtube eller spotify e.l. Jeg ser for meg at det blir en gruppe på tre som synger soloen/melodien sammen, for å få balansert det i forhold til de andre stemmene, så ideelt sett får vi to 1.tenorer og en 2.tenor; eller én 1.tenor, én 2.tenor og én 1.bass.
Jeg kjenner jo ikke enkeltstemmene deres, så dette vil være en edel sjanse for meg å bli litt kjent med dere og få en oversikt over hvem som har lyst til slikt..:-)

Nesten gang øver vi også på disse sangene:
Sangerhilsen
The Last Farewell
You’ll never walk alone
Evt. Vår far i himmelen

God helg og god uke!

Oppstart 16.08.2018

Hei alle sammen,

Jeg håper dere har nytt varmen like godt som jeg har i sommer og er klare for ny dyst! Jeg har ikke funnet ut av hvordan jeg oppretter settlister her ennå; det gjør jeg nok snart, men jeg har uansett tenkt å starte opp med disse fire sangene:

Chattanooga Choo Choo, He ain’t heavy, Missa de Angelis og Rövarsången

Så vet dere det:-)

Vi sees på torsdag!

Kjells bisettelse

Hei

Ref. melding i går Det er mange jeg ikke har hørt og det er vel naturlig. Mange er i feriemodus og kanskje utenfor nettkontakt.

Dersom det er noen som vil gå men ikke har svart om det til meg, vil jeg informere om de som har sagt de kommer:

Aage, Sigmund, Vidar, Arild, Haldor, Bjørn Løkken, Jan Hvoslef, Odd Herman, Hans- Chr., Per, Svein Engelbrethsen (tidligere 1 tenor)Trond Føsker og Odd Wiik (litt uklart om de to siste kommer)

Jeg har skrevet til disse nå og spurt om de mener de kan fremføre f.eks. Sølvet. Det blir avgjort torsdag ettermiddag.

hilsen Svein

Kjell Ruud Hansen

Hei

Viser til informasjon fra Per Arvid.

Jeg har nå snakket med Anne Hultin, en venninne Kjell har hatt i de senere år, og som hjelper hans datter Hege med bisettelsen, Familien har sterkt ønske om at koret deltar i begravelsen, med sang og minneord. Jeg har sagt til henne at det kan bli vanskelig å få til sang da medlemmene sikkert ferierer  og få har anledning til å delta, men har lovet henne tilbakemelding senest torsdag. Selv om vi ikke har klart å få svart før programmet trykkes får vi til vår deltagelse.Presten som skal forrette er sogneprest Per Martin Synnes, og han er veldig fleksibel og vil også gjerne at LMK deltar i bisettelsen.

Ber dere som har mulighet for og ønsker å delta og melde fra til meg så snart dere ser denne meldingen. Send gjerne melding om at du ikke kan, da blir det lettere for meg å følge opp.

Send melding på tlf 93278055, ring meg, eller send e-post; bugsve@gmail.com

Har snakket med Ivar L, Håpet han kunne og evtl. at Himmel på jord kunne fremføres, men har er langt unna. Avhengig av deltagelse vil vi bestemme om det kan bli sang –  vi har tiden frem til torsdag. 

Spesielt ønsker jeg å vite om en kan si noen minneord.   Selv blir det meget vanskelig for meg å komme. Jeg kan være behjelpelig med å skrive minnetalen.

Jeg bestiller blomster med sløyfe som blir levert ti Kirken.

Da venter jeg på å høre fra dere.

Ønsker ellers fortsatt god sommer!