Neste øvelse, 31. januar

Hei!

Da er settliste klar for neste øvelse. Jeg skal til Trondheim da, men jeg har fått Hugo Herrman til å vikariere for meg. Jeg kjenner ham ikke personlig, men han beskrives som flink og dedikert, så ta godt imot ham!

Lær takt 1-32 i Käraste bröder (jeg har lagt ved noen linker til YouTube som dere kan lytte til) og takt 1-19 i Vår beste dag innen den tid! D.v.s. de bitene vi terpet på på torsdag. Hugo merker nok fort om det sitter eller ei.. 😉

Generalforsamling 7.2.19.

Som nevnt på øvelsen i går kveld. Dokumentene til generalforsamlingen ble lagt ut i går kveld. De ligger i Dokumentarkiv under Generalforsamling – Generalforsamling 2019.

Neste øvelse, 24. januar

Heisann!

Da var helsa på plass igjen for min del, heldigvis 🙂 Hardt med vinter, dere.. Jeg fikk en glimrende rapport fra Per Arvid om hva dere fylte øvelsen med forrige gang, og nå på torsdag går vi løs på innøvingen av Käraste broder og Vår beste dag. Ta også med de andre sangene vi har sunget på så langt i år.

Vi sees på torsdag!

Torsdag 17.01.19.

Hei alle sammen!

Det er lagt inn noen nye noter i notearkivet, og på torsdag har jeg tenkt å jobbe litt med disse:

Käraste bröder (Bellman) og Vår beste dag (Bye)

Ta også med Ølsalme og Sangen (Rett som ørnen stiger) – sistnevnte ble også sunget av korets aller første medlemmer for snart hundre år siden.

Første øvelse i 2019, torsdag 10. januar

Hei alle sammen; godt nytt år og takk for det gamle!

Sangerutvalget skal møtes i morgen, men før vi setter planene og repertoaret for året, tenkte jeg vi kunne sveive igang med å synge på noe fra «kormappa»: Norges Fjeld (Kjerulf), Til Østerland og Tourdion. I tillegg har jeg funnet en André Bjerke-tekst til, som vi kan se litt på: https://lmkor.no/olsalme/

Ta med dere disse fire notene på torsdag, så er vi igang!

Godt nytt sangerår!

Hei alle sammen. Jeg håper alle har hatt en super julefeiring og en god nyttårsfeiring. 2019 blir nok et spennende sangerår, der vi vil ha mye fokus på forberedelser til jubileumsåret 2020. Men også i år har styret planlagt at vi skal delta på noe «utomhus», selv om det ikke blir store egne arrangementer. Vi kommer nærmere tilbake til dette.

Først og fremst ønsker jeg vel møtt til årets første øvelse, og minner om at denne, i tråd med det som ligger på oppdaterte kalendere på nett blir 10. januar (med andre ord ikke øvelse i morgen) Gleder meg til vi ses!

Per Arvid

Julaften

Hei alle sammen, og hjertelig takk for at dere sang så fint på søndag! Det er gøy å dirigere dere:-)

Til dere som kommer på julaften:

Forbered dere på å synge tekst på alle de fem versene vi har plukket ut i Puer natus in Betlehem, siden vi mangler en del stemmer. Vi får med oss Maria Brabrand på piano og antakelig også en fiolinist, og vi drar igjennom det med dem når vi møtes i kjelleren klokka 15:30 på julaften. Og altså: alle synger alle fem versene!

I tillegg legges det som vanlig opp til at dere synger første verset i Nå tennes tusen julelys mens dere går i prosesjon helt i starten av gudstjenesten, og så fremfører vi Nordnorsk julesalme som postludium.

Vel møtt og god jul!