Jule-feeling i Fjellhamar kirke

Da er årets adventskonsert historie. Mange er de som vil påstå at dette er en av de beste adventskonsertene vi har levert. En umiddelbar kommentar fra en tilskuer på den første konserten var: «Dette er det beste dere har gjort!!»
Vi kan bare tilføye: «Den andre konserten var enda bedre».

Programmet var sammensatt av tradisjonelle julesanger så vel som mer moderne og litt eksperimentelle sammensatte verk. Et slikt verk er «Mashup av advent og Julesanger». Bak arrangementet står mannskorets dirigent Kjetil Aaman. Som vanlig var konserten et prosjekt delt mellom Lørenskog Mannskor og Lørenskog Damekor og med barnekoret Voice som også leverte sprudlende og stemningsskapende musikk.

I tillegg til Kjetil Aaman dirigerte også damekorets Ingrid Dominique og barnekorets dirigent Hanne Tveter. Konserten var trygt og godt akkompagnert av Knut Olav Uppstad (kirkeorgel), Freddy Hoel Nilsen (piano), Petter Vangstein (bass) og Øyvind Hansen (saksofon). Sogneprest Tor Martin Synnes bidro med noen gode ord for dagen. Kirkerommet var stemningsfullt lyssatt av lyd og lys-tekniker Freddy Olsen.