Fred’s bisettelse

Hei

Følgende er nå avklart:

Vi blir mer enn 20 mann, og skal synge Himmelvogna og Himmel på jord. Vi møter opp senest kl 0900 i Lørenskog kirke onsdag 2, aug. Bekledning mørk dress og mørkt slips.

Det er ikke avklart om Trond kan komme, hvis han kommer har han med gitar og da trenger vi kanskje ikke organisten, men det er avtalt med ham hvis Trond ikke kommer. Kommer ikke Trond er Ivar solist, så vi har back-up. Vi får bare kort tid til forberedelse maks 30 min.  Vi får liten tid til oppvarming, så gjør det til morgen kaffen. Noter og MuseCore ligger på nettet for de som trenger.

Har bestilt Bårekrans med sløyfe fra LMK.

Hvor vi skal være i kirken avtales når vi kommer, har bedt om at vi kan bruke de første radene på høyre side. Hvis vi får det, deler vi benkene slik at alle stemmer er på hver rad. 1 tenor nærmest veggen. Alternativet er galleriet.

Jeg skal si noen minneord under bisettelsen på vegne av LMK. Familien inviterer til minnesamvær på Losby dere er velkommen til det. Jeg har ikke snakket med familien om det, men det er ofte vanlig at noen sier noen minneord under dette, hvis det blir slik er det jo hyggelig om noen har noen gode minner å dele.