God søndag

Hei

Håper alle har det bra og er inne i syngemodus.

Min opplevelse med det vi holder på med:

Eter lang betenkningstid og modning tok koret motet til seg og besluttet at vi skal gjøre Brahms, med begrunnelse i at det vil gi oss ny læring og  en annerledes og spennende utfordring. Dere vil alle bli bedt om å evaluere dette prosjektet etter at konserten er gjennomført

Starten i øvings arbeidet virket som at dette ville gå bra og sant nok, endel var det ikke så vanskelig å få taket på.  Alto Phapsody er jo bare flott og med Ingrid blir dette noe å huske tilbake på. Store deler av Rinaldo var også gøy å øve inn.

Så kom sluttkoret – og tvilen startet. Spesielt lurte jeg på om jeg ville være klar for første øvelse  med RSO. Kjetils optimisme og tro på oss hjelper godt, og jeg oppfatter at det er en gjeng som har bestemt seg for at dette klarer vi. Maken til innsats og egen øving har vi neppe gjort før. Det er strålende, og alle de aktive medlemmene stiller. Vi har noen få som av personlige forhold ikke har anledning, og slik vil det alltid være.

I dag hører jeg at sluttkoret også begynner å sitte – noe rusk – men ja – HURRA.

Annonse, plakater, Flyer og program er ferdig. Håper alle deler ut Flyerne i sitt nærområde innen 22.ds. – det var litt mange igjen etter siste øvelse, og jeg har de med igjen den 19.ds – og ellers gjør det dere kan for å komme – det er en unik hendelse for koret – og vi finner ikke at Rinaldo tidligere er oppført i Scandinava.