Kjell Ruud Hansen

Hei

Viser til informasjon fra Per Arvid.

Jeg har nå snakket med Anne Hultin, en venninne Kjell har hatt i de senere år, og som hjelper hans datter Hege med bisettelsen, Familien har sterkt ønske om at koret deltar i begravelsen, med sang og minneord. Jeg har sagt til henne at det kan bli vanskelig å få til sang da medlemmene sikkert ferierer  og få har anledning til å delta, men har lovet henne tilbakemelding senest torsdag. Selv om vi ikke har klart å få svart før programmet trykkes får vi til vår deltagelse.Presten som skal forrette er sogneprest Per Martin Synnes, og han er veldig fleksibel og vil også gjerne at LMK deltar i bisettelsen.

Ber dere som har mulighet for og ønsker å delta og melde fra til meg så snart dere ser denne meldingen. Send gjerne melding om at du ikke kan, da blir det lettere for meg å følge opp.

Send melding på tlf 93278055, ring meg, eller send e-post; bugsve@gmail.com

Har snakket med Ivar L, Håpet han kunne og evtl. at Himmel på jord kunne fremføres, men har er langt unna. Avhengig av deltagelse vil vi bestemme om det kan bli sang –  vi har tiden frem til torsdag. 

Spesielt ønsker jeg å vite om en kan si noen minneord.   Selv blir det meget vanskelig for meg å komme. Jeg kan være behjelpelig med å skrive minnetalen.

Jeg bestiller blomster med sløyfe som blir levert ti Kirken.

Da venter jeg på å høre fra dere.

Ønsker ellers fortsatt god sommer!