Sangseminar

Hei

Se invitasjon nedenfor. Er du interessert? LMK betaler avgiften.

 

SEMINAR I RYTMISK MUSIKK/GOSPEL

Eidsvoll musikkråd inviterer til korseminar 17.og 18. mars 2018 i auditoriet på Råholt ungdomsskole.

Instruktør er – som i fjor – Birgitte Grytten Velsvik:

Tilbakemeldingene fra deltagerne i fjor var svært positive, og deltakerne hadde et ønske om å gjenta dette.

Seminaret munner ut i deltagelse i felleskonserten som Eidsvoll musikkråd arrangerer i Eidsvoll kirke søndag 18. mars.

Vi anslår prisen på seminaret til ca. kr. 300. Dette inkluderer bl.a. noter. Invitér gjerne med andre sangglade fra eget eller andre kor!

Påmelding sendes til undertegnede innen 16. februar. Vi trenger navn, stemme og hvilke(t) kor du synger i. Det er ikke et krav at du må være medlem i et kor. Har du sangglede og sanglyst, er du velkommen!

Litt om instruktøren: Birgitte er profesjonell sanger og korpedagog. Noen har kanskje møtt henne i samarbeid med ’Prots’ – Per Oddvar Hildre. Du har kanskje også sett henne på ’Beat for beat’.

Høsten 2018 er Birgitte med i ensemblet som framfører The Phantom of the Opera på Folketeatret i Oslo.

Birgitte er klassisk utdannet med bl.a. en mastergrad i opera fra Mariinsky-operaen i St. Petersburg. Hun har hatt roller i flere av de kjente operaene: Tryllefløyten, Rigoletto og Figaros bryllup for å nevne noen. Hun er svært allsidig og synger i tillegg til klassisk både jazz, pop, soul, gospel og musikaler.

Birgitte arbeider som frilanssanger over hele verden. Hun er også sterkt engasjert i korarbeid som instruktør, solist og kursholder. Vi kan love et fartsfylt, engasjerende og flott seminar. Vil du vite mer om henne, kan du søke henne opp på nettet.

Vel møtt til seminar! Kor!

På vegne av Eidsvoll musikkråd,

Jorun Fagerhaug

jorun.fagerhaug@hotmail.com