Ny hjemmeside satt i produksjon

Kjære korvenner

Endelig er en betydelig oppgradert og modernisert versjon av hjemmesiden vår klar til bruk.

NB !

Denne meldingen gikk ut i går fra den gamle siden, og skulle egentlig blitt tatt med over på den nye. Her ble det en liten missforståelse slik at utkopiering av data fra den gamle siden ble foretatt før dette innlegget ble publisert. Dermed vil den utsendte linken ikke peke på dette innlegget.

Beslutningen om å gjøre denne jobben ble tatt allerede i 2018, og var begrunnet med vårt 100-års jubileum neste år. Vi ønsket å markere dette med en nyoppusset hjemmeside og et tidsriktig design.

_____________________________________________________________________________________________

Innholdet er ikke dramatisk endret, men informasjonen er ordnet på en litt mer hensiktsmessig måte. I tillegg har vi tatt inn bilder fra fotoseansen i Storstua og lagt et utvalg av disse bildene i en karusell på førstesiden. I denne karusellen er det meningen at kommende konserter skal annonseres, samt at det vil være en plakat som profilerer våre sponsorer. Hvert enkelt bilde står 5 sekunder på skjermen før neste bilde vises. Karusellen kan stoppes ved å klikke på selve bildet, og det er mulig å bla manuelt i karusellen med piler til høyre og venstre.

Ellers har vi foretatt noen systemtekniske forbedringer, blant annet en enklere pålogging uten krav til koristenes matematiske ferdigheter. Det betyr at vi har bygget inn mekanismer som sikrer uønsket besøk på en enklere, men enda sikrere måte.

Hvis noen av dere har endret passord siden juli 2019 så er ikke dette tatt hensyn til på den nye hjemmesiden. Det betyr at funksjonen for å sette nytt passord må benyttes.

Videre er det fortsatt slik at inntasting av feil passord mer enn 5 ganger i løpet av 10 minutter vil resultere i utestengelse i 30 minutter før nytt påloggingsforsøk kan gjøres.

Hvis noen av dere får problemer, så vil det fortsatt være tilgang til «Brukerstøtte» 24/7 365

Lykke til med ny hjemmeside

Hilsen Digitalgruppen