Avlysning/utsettelse

Hei Nedenstående er nå sendt alle våre gjesteaktører.

Viser til e-post og takker dere for svar. Slik det har utviklet seg må vi avlyse ;- øvelsen med Damekoret den 12. mars- øvelsen med Trond, Åge, Bjelleklang, EndaKaldere og Freddy den 19. mars- prøvene 28. mars og konserten 29. mars.
Vi ber om at dere informere de som er med fra dere.
Grunnen er som dere sikkert er informert om at alle arrangementer som samler over 500 mennesker er forbudt og arrangementer mellom 100 og 500 personer skal risikovurderes og godkjennes av kommunen. Det er liten grunn til å tro at dette vil bli omgjort før konsertdagen.Kommunelegen har nå stengt Lørenskog kulturhus.

Vi har imidlertid håp om at konserten kan avholdes den 22. november med prøver dagen før. Vi trenger raskt svar fra dere alle om dere kan stille da pga reservasjon av Storstua og FOR Å GI RIKTIG informasjon til alle som har kjøpt billetter.Kjøpte billetter vil da kunne brukes til konserten 22.11, eller de blir refundert av Lørenskog Hus ved Veiviseren.

Vent med å gi informasjoner til de dere kjenner som har kjøpt billett til vi har fått bekreftelser fra alle aktørene om flytting til 22. november.

Konserten med Guldberg og Høybråten avlyses hvis konserten SANGEN kan gjennomføres. Det kan bli aktuelt og drøftet om den kan holdes senere, kanskje neste år. Hvis det ikke er mulig å gjennomføre SANGEN 22.11, vil det bli vurdert om Høstkonserten holdes som planlagt.