Jubileumsturen avlyses/utsettes

Hei alle sammen!

For det første håper jeg at alle er friske og holder motet oppe!

Styret hadde nettopp et møte (på digitale medier selvfølgelig) og som dere nok har fryktet ser vi oss nå nødt til å avlyse turen til Zell am See. Det samme har også Reisekomiteen konkludert med. Det er flere argumenter som taler for avlysing. For det første er vi en gjeng der svært mange av oss defineres inn under risikogruppen for alvorlig sykdom av Coronaviruset. Dessuten er det svært usikkert om vi får reise inn eller får komme hjem fra reisen når vi kommer så langt.

Alle som er påmeldt har betalt 2000,- per person i depositum. Dette er innbetalt til reiseselskapet, og deres regler sier at vi ikke har krav på disse pengene tilbake ved gruppereiser. Vi får se hvordan dette utvikler seg fram mot planlagt avreise, Neste innbetaling skulle skje 26. mars, Hvis vi ikke avbestiller før dette vil vi bli belastet med restbeløpet, noe vi ikke tar sjansen på.

Styret foreslår: For de innbetalte 2000 per person bærer den enkelte tapet så langt. Vi planlegger imidlertid en tilsvarende reise i pinsehelga neste år (ca 22. – 27. mai). Koret betaler den reisen for medlemmene, slik det var planlagt for i år. Det er mulig den enkeltes reiseforsikring kan dekke noe av tapet på 2000,-, men det blir opp til hver enkelt følge opp. Styret og Reisekomiteen følger naturligvis opp i forhold til reiseselskapet, men dette kan først avklares i forhold til situasjonen når vi nærmer oss planlagt avreise.

Ellers er alle øvelser avlyst enn så lenge, og i alle fall ut mai. Etter det får vi se det an, og vi følger opp hvis det kommer endringer.

Ta godt vare på hverandre!