LMK 100 år

LMK 100 år

Nå er jubileumsåret her. Prosjektgruppa for arrangementene har gjort mange forberedelser og vi er i god rute. Full suksess lykkes vi med med god innsats fra alle mann. Hvis dere ikke allerede har notert dere dette, legg inn i egen kalender:

Jubileumsfest på Olavsgaard den 8. februar, 22 medlemmer har registrert at de deltar Reise til Zell am See 30. mai 23 medlemmer har registrert at de deltar

Vårkonserten holdes i Storstua søndag den 29. mars med Generalprøve lørdag 28. mars. Høstkonserten holdes i Storstua søndag den 11. oktober med Generalprøve lørdag den 10. oktober.

PR arbeid:

Ny hjemmeside er satt i produksjon, og det vil bli lagt løpende informasjon på denne beregnet for publikum som går inn på vår side. Helside annonse i Lørenskog Hus vinter/vår program 2020 er satt inn. Historiehefte er ferdig og vil gå i produksjon neste uke.

Vi trenger hjelp til å selge annonser og håper mange kan bidra, her er det mulig for koret å skaffe inntekter som kommer hvert medlem tilgode. Vedlagt finner dere Priser på «annonsepakker» og en foreløpig oversikt over firmaer som blir kontaktet (ansv, medlem er notert) samt andre bedrifter vi har solgt til tidligere. Sigmund er leder for PR gruppa, kontakt ham med hvilket firma du vil forsøke å selge annonse til.

Vi har som dere vet kontakt med Lørenskog Pensjonistuniversitet om å delta på et møte i Storstua og informere om LMK 100 år. Anslått (ikke bekreftet) dato er 26. februar kl 1100. Noter dette slik at vi kan stille og fremføre «Sangen».

Vi jobber med å få inn artikler i Romerike blad og i Romerike Historielags utgivelse «Skytilen»

Akershus sangerforum har allerede publisert innlegg om våre 100 år.
https://lmkor.no/wp-content/uploads/2020/01/Bedrifter-å-kontakte-Sigmund.xlsx

 

https://lmkor.no/wp-content/uploads/2020/01/Kjell-Forslag-til-annonsepakker.docx