Velkommen til musikkprøve 20. august 2020

Karer,

Da er det bare et par dager til det braker løs med prøver i Lørenskog mannskor. Torsdag treffes vi i Fjellhamar kirke, og jeg gleder meg til å se dere igjen, og bli kjent med nye sangere som er kommet til siden jeg arbeidet for koret i hine hårde dage.

Vi var alle i en spesiell situasjon etter at landet stengte ned i midten av mars 2020. Når dere nå kommer tilbake til reiret i Fjellhamar kirke, er det lenge siden dere har sunget i det rommet. Så denne første prøven kommer vi først og fremst til å bruke tid til å føle oss fram sammen for å finne en måte å arbeide med musikk på som gjør at vi alle kjenner oss trygge og samtidig at arbeidsforholdene deres blir så gode som mulig, dvs. at dere kan høre hverandre brukbart og kjenne at det er godt å synge sammen igjen.

Så hvis du tar med deg det notene til det repertoaret dere hadde planlagt å synge på jubileumskonserten denne våren, har vi noe musikk å føle oss fram med førstkommende torsdag. Det er godt for oss alle å børste støv av stemmebåndene med noe dere har under huden.

Vi ses om et par dager.
Vennlig hilsen Kjetil