Quiz 13. mai. 22

Hei dere !

Som jeg nevnte på øvelsen i går, har vi anledning til å stille med Quiz-lag i forbindelse med gratis-uka i Fjellhamar kirke.
På responsen jeg leste i ansiktene deres, kunne det se ut som om det er interesse for dette. Jeg prøver meg derfor med denne påmeldingen. 
Det er ikke bindende å melde seg på. Dersom et tilstrekkelig antall melder seg på (maks 6 på hvert lag), tar jeg kontakt med de som har skrevet seg på.
Følg lenken her: 

Påmeldinger – Lørenskog Mannskor (lmkor.no)

Fredag 13. mai kl. 19.30-21.30 i festsalen i Fjellhamar kirke.

Etter et års korona pause og et år med quiz på Zoom så er vi nå endelig tilbake med gratisuke-quiz og uoffisielt Lørenskogmesterskap live i Fjellhamar kirke. Mange av dere har vært med i flere år, og kjenner konseptet. Fjorårets vinner og nykommere Wang Romerike har ikke vært med live i kirka og skal da få testa seg ordentlig mot mange revansjesugne konkurrenter.

Quizmasteren er som i alle tidligere år Lars Erik Skarholm. Det blir to runder med spørsmål med en pause. I tillegg til heder og ære er premien vandrepokalen som fås til odel og eie hvis man vinner tre år på rad. Forrige vinner var som sagt Wang Romerike, i 2019 vant Løkenåsen skole. Før det vant Hammer skole to år på rad. Så det er skolelagene som alle vi andre må greie å slå.

Det blir servert pizza og snacks og alt er gratis, sånn som det er i hele gratisuka som går fra 8-15. mai.

Hvert lag består av inntil 6 deltakere. Påmelding med navn på lag og navn på lagets deltakere sendes til Tor Martin Synnes ts547@kirken.no senest tirsdag 10. mai. Men meld dere gjerne på med en gang så er dere sikret plass.