Takk for flotte adventskonserter

Kjære venner,

Jeg fikk ikke takket hver især for musikken lørdag. Det ble to rørende konserter som vi skal være stolte av. Åpningen med gregorianikk var skikkelig sterk – og det er jeg sikker på at publikum er enig i. Å omkranse tilhørerne slik dere gjorde gjør opplevelsen ekstra sterk. Isn’t He lovely fungerte som bare juling, tusen takk for at dere tok ansvar for navigasjonen gjennom konsertversjonen vår. Blomster og brennevin til Itziar sin jomfrufødsel. Julestjernen gikk sånn tålig bra. Den siste delen av konserten – Itziar og LMK i Julsång og Deilig er Jorden til slutt, var feiende flott. 

Vi hadde med oss et lekkert lag av solister og instrumentalister. Det er rett og slett en fryd å samarbeide med slike mennesker. Alf og Eivind var stø som fjell. Trond gjorde sarte og vare framføringer av sangene sammen med LMK – slik jeg aldri har hørt ham synge sangene før. Og da Itziar sang Oi Betlehem og El cant dels ocells må jeg innrømme at jeg måtte tørke en tåre. Duverden så heldige vi er som kan jobbe sammen med så lekne og dyktige mennesker. Det er selvsagt mye arbeid «i kulissene» med samarbeidskonserter, men resultatet ble virkelig bra. 

Jeg håper at dere sitter igjen med den samme gode følelsen etter konsertene. 

En del av oss treffes neste lørdag for julegudstjeneste i Fjellhamar. Til de av dere jeg ikke treffer før på nyåret – Ha en riktig gledelig jul og et godt nytt år.